Colormanagement

Colormanagement

Color Management behelst meer dan uw camera op Adobe RGB instellen. Dankzij onze ervaring op het gebied van het Color Management system kunnen wij maatwerk oplossingen aanbieden. Zo kunnen wij uw apparatuur en uw werkwijze optimaliseren en Color Management op hoog niveau toe passen.

 

Zonder de juiste hard- en software is het niet mogelijk om een goede Color Management workflow te realiseren. VDP Digital Imaging adviseert en levert een groot aantal oplossingen, waarmee u uw workflow kunt automatiseren en verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn Color Management inkjet printing en voor Color Management fotografie.

 

Wij kalibreren eerst uw apparatuur en stellen deze vervolgens op de ICC norm af zodat u consistente kleuren van ontwerp tot output krijgt, van print profielen tot complete Color Management workflow implementaties.

Door met vooraanstaande leveranciers te werken als EIZO, Epson, X-rite, Mirage nesting softwareen nog veel meer kunnen we altijd een pakket op maat voor u samen stellen.

 

Color Management printing

Onze mensen hebben tevens veel kennis over divers print materialen in de markt, doordat niet alleen onze basis maar ook de eigen ervaring al lag in het analoge tijdperk. Behalve op gebied van analoog fotopapier is er nu buitengewoon veel kennis over inkjet en fine art papier. Doordat deze materialen dagelijks in onze ateliers van Wilcovak op high end niveau worden verwerkt is er een dijk aan ervaring op gebied van houdbaarheid en verwerkbaarheid ten behoeve van exposities.

 

Naast het leveren van printers, beeldschermen etc. voor een optimaal resultaat; leveren wij kennis. Dat is handig voor u.

  • Hoe gebruikt u de apparatuur optimaal?
  • Hoe stelt u de diverse apparatuur in?
  • Door onze eigen praktijkervaring met de implementatie maar vooral ook vanwege dagelijks gebruik van deze apparatuur kunnen wij nuttige instructie voor gebruik aan u geven.
  • Deze vragen en nog vele meer kunnen wij voor u beantwoorden!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »