ICC profiel

Reset all filters

Merken

Prijs

ICC profiel

ICC profielen worden gebruikt om het drukproces voorspelbaar te maken. Van te voren wordt duidelijk hoe het uiteindelijke resultaat er uit komt te zien. Dit wordt gedaan door het complete kleurbereik van het proces op te slaan in een model. Bij vaste combinaties van inkt leidt het niet altijd tot dezelfde kleur. Daarom werken ICC profielen de andere kant op. Hier wordt van te voren afgevraagd hoeveel inkt er van een bepaalde kleur nodig is om een kleur te maken, die op een vaste papiersoort en op een vaste pers altijd goed is.

Met een goede monitor die voldoende kleurruimte heeft kunt u uw beelden bewerken waarbij u weet hoe het er op print uit zal zien. Om uit zo'n combinatie een goed resultaat te krijgen is een op maat gemaakt printerprofiel een sterke verbetering.

 

ICC profiel toevoegen

Nadat u de stappen, die in de webshop staan beschreven, heeft gevolgd, kunt u de ICC profielen downloaden die wij in de mailtoesturen, waarna u de ICC profielen kunt installeren.

 

Gratis Custom ICC profiel

Omdat wij blij zijn met u als klant en wij u graag willen helpen om het beste print resultaat te bereiken, krijgt u bij een bestelling van €100,00 van Canson Infinity een gratis custom ICC profiel.

Dit ICC profiel word gemaakt met een i1iSis 2. 1 ICC profiel per bestelling per klant. 

Voeg een Custom made ICC profiel toe aan je winkelwagentje en maak dan gebruik van de kortingscode: icc

Voor meer custom ICC profielen kunt u ook bij ons terecht voor € 35,- p.s.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »