Epson SureColor inkjet printers

Epson SureColor inkjet printers

Epson heeft een nieuwe reeks FineArt printers uitgebracht. De Epson SureColor P600 en P800 zijn de vervangende modellen van de Epson Stylus Pro 3800 en 3880. De Epson SureColor-P600 kan tot maximaal A3+ printen en de P800 kan maximaal A2 printen en heeft een optionele papierrol eenheid voor 17'' breed.

 

Ultrachrome Pro-inkt

De nieuwe SureColor fotoprinters maken gebruik van de nieuwste inkt technologie, Ultrachrome Pro-inkt. Deze inkt zorgt voor een hogere D-Max en minder bronsing. Ook is de lichtechtheid van de inkt verbeterd. Door al deze verbeteringen gaat een inktcartridge ook langer mee. De Epson SureColor fotoprinters kunnen gebruik maken van wel 10 kleuren Ultrachrome Pro-inkt.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Wilcovak is het moeder bedrijf van VDP Digital Imaging en wij beschikken over een eigen printstudio. Hierdoor hebben wij alle kennis over Epson inktjetprinters, software, inkt- en mediagebruik.
Ook staan hier meerdere printers in gebruik en zijn deze ook te bekijken door onze klanten.. 

Daarnaast geven wij u een persoonlijk advies voor het inrichten van uw bedrijf en het optimaliseren van uw workflow. Installatie kunnen wij verzorgen. 

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u direct adviseren, een afspraak inplannen of u een offerte doen toekomen

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Manage cookies