Canson Infinity

Canson Infinity

Vanaf 1492 houdt Canson zich al bezig met het produceren van verschillende papiersoorten. In het verleden waren de teken- en schilderpapieren favoriet bij grote artiesten zoals, Goya, Picasso, Chagal en Miro.

Door technologische ontwikkelingen is er een hoogwaardige coating ontwikkeld, waardoor de favoriete papieren van deze kunstenaars beschikbaar werden voor Digital Fine Art printing.

 

Toplaag
Canson Infinity onderscheidt zich ook van andere papiersoorten, doordat ze gebruik maken van een extra harde toplaag. Doordat het papier extra hard geperst is houdt het de vezels beter vast dan andere papiermerken in de markt. Dit levert uiteindelijk een besparing op, omdat het aantal re-prints hierdoor wordt teruggebracht.

 

Canson Infinity’s Fine Art fotopapieren

In deze categorie vindt u maar liefst 11 verschillende fotopapieren. Hier vindt u de matte papiersoorten. Elk fotopapier heeft zijn eigen textuur en vele zijn leverbaar in verschillend aantal grams. Fotopapier van Canson Infinity heeft een aantal unieke eigenschappen. Zo is de kwaliteit van de coating zeer goed en bevat het geen optische witmakers (OBA's).

Door het weglaten van OBA’s voorkomt Canson Infinity vroegtijdige veroudering van uw kunst- en printwerk. Doordat Canson Infinity veel aandacht besteed aan de houdbaarheid van het fotopapier zijn alle Fine Art fotopapieren ISO 9706 gecertificeerd.

De rollen zijn 15,24 meter lang, dit is zo’n drie meter langer dan andere fotopapier merken.

 

Canson Infinity RC fotopapieren

RC staat voor Resin Coated, ook wel PE-papier genoemd. Canson Infinity onderscheidt hier vier papiersoorten van lustre tot hoogglans.

 

Canson Infinity Canvas fotopapieren

Canson Infinity heeft nog niet zo lang geleden deze papierlijn vernieuwd. Zo is de kwaliteit van het canvas fotopapier sterk verbeterd en lijken de prints alsof het geschilderd is.

 

Gratis Custom ICC profiel

Omdat wij blij zijn met u als klant en wij u graag willen helpen om het beste print resultaat te bereiken, krijgt u bij een bestelling van elke merk fine art fotopapier boven de € 100,- een gratis custom ICC profiel. Dit ICC profiel word gemaakt met een i1iSis 2. 1 ICC profiel per bestelling per klant.

Voeg een Custom made ICC profiel toe aan uw winkelwagentje en maak dan gebruik van de kortingscode: icc

Voor meer custom ICC profielen kunt u ook bij ons terecht voor € 35,- p.s.

 

Advies
Mocht u graag geadviseerd worden, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »