Epson

Epson

VDP Digital Imaging is Official Dealer van Epson inktjet printers. U kunt in de webshop de Epson Stylus Pro printers en Epson SureColor printersbekijken. Alle Epson inktjet printers zijn ongeëvenaard in kwaliteit en zijn de eerste keus voor professionele fotografen, Fine Art reproducties en drukproef simulaties middels proofing. Al meer dan 10 jaar lang heeft Epson een standaard neergezet voor fotografische print-technologieën naar welke alle andere print oplossingen worden beoordeeld. 

Neem contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden. Of laat uw contact gegevens achter bij de printer die u op het oog heeft.

 

Epson verbruiksmaterialen

Alle Epson printers hebben uiteraard gebruiksmaterialen nodig, zoals inkt en fotopapier. Voor de hele reeks Epson printers die wij aanbieden hebben wij ook alle inkt cartridges op voorraad liggen. 

 

Epson accessoires

Voor veel Epson printers kunnen er accessoires besteld worden. Zo hebben wij onder de categorie Epson Accessoires een Epson Autocutter en een media adapter in het assortiment staan. Voor de Epson SureColor P800 vind u hier de optionele mediarol. 

Bij VDP Digital Imaging bent u ook aan het juiste adres voor de Epson Scanners. Met deze scanners is het mogelijk om haarscherp uw ontwikkelde foto’s voor eeuwig digitaal vast te leggen. 

 

Epson printer occasions 

VDP Digital Imaging heeft in de printstudio werkende printer staan. Deze zijn altijd over te nemen voor een zeer scherpe prijs. Momenteel is dit de P20000.

Neem contact op voor een scherpe prijs of kom langs in onze print studio. 

 

VDP Service

Behalve het leveren van de printer kunnen we ook de printer implementeren in uw netwerk, startklaar opleveren en u voorzien van een print cursus. 

Tevens adviseren we graag voor het gebruik van het juiste printmateriaal en kleur afstelling. Ook is het mogelijk om op maat gemaakte ICC-profielenmee te leveren. 

Neem contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »