Moab

Moab

MOAB: Moab Fine Art fotopapier wordt geproduceerd in Utah in de Verenigde Staten. Alle Moab fotopapieren zijn van hoge kwaliteit en bevatten een Fine-art oppervlakte. Alle fotopapieren worden wereldwijd gebruikt door beroemde fotografen. De lijn van Moab digital imaging archival papers maakt dat digitale fotografen en kunstenaars kunnen vertrouwen op deze inspiratie voor eerste klas kwaliteit prints.

 

Moab inspiratie

De verpakkingen laten de intimiteit van een landelijke cultuur zien. Met productnamen als Entrada, Colorado en Lasal herken je de bron van inspiratie van Legion Paper in het merk Moab. Moab is omringd door een eindeloos rood rotslandschap met de wonderen als Arches, Canyonlands, National Parks, de Colorado River en de Lasal Mountains.

Moab is een onderdeel van Legion Paper, Noord-Amerika's grootste distributeur van papieren voor beeldende kunst en museumboard. Legion paper vertegenwoordigt papier dat afkomstig is van fabrieken over de hele wereld. Legion Paper is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve producten, die het visuele denkers mogelijk maken om hun inspiratie te delen.

 

Gratis Custom ICC profiel

Omdat wij blij zijn met u als klant en wij u graag willen helpen om het beste print resultaat te bereiken, krijgt u bij een bestelling van elke merk fine art fotopapier boven de € 100,- een gratis custom ICC profiel. Dit ICC profiel word gemaakt met een i1iSis 2. 1 ICC profiel per bestelling per klant.

Voeg een Custom made ICC profiel toe aan je winkelwagentje en maak dan gebruik van de kortingscode: icc

Voor meer custom ICC profielen kunt u ook bij ons terecht voor € 35,- p.s.

Probeer dit geweldige fotopapier nu en sta versteld van de geweldige resultaten die u zult behalen. Wilt u graag advies over welk Moab fotopapier het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »